Ontdek je creativiteit

Volg een workshop bij CreaLief

donderdag 8 oktober - 19u tot 22u

In deze workshop gaan we aan de slag met het stappenplan voor meer work-life balance dat Stephanie voor Plan S ontwikkelde .
Begeleiding door expert Stephanie Wauters ofwel Made by Miss Pixie:
Stephanie Wauters (ofwel Miss Pixie) is een leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen meer dan 3200 leden telt. Ze is een creatief ondernemer met verschillende projecten in bijberoep en ook nog een voltijdse job als digital content producer. Je kan dus stellen dat ze een echte ervaringsdeskundige is in plannen, organiseren en time-management en deelt die ervaringen en tips met veel enthousiasme tijdens workshops, lezingen en demonstraties.

In deze workshop:
Wil jij graag zicht krijgen op jouw echte prioriteiten?
Wil je graag meer tijd voor wat er echt toe doet?
Wil je graag het gevoel hebben dat je leeft ipv overleeft?
Dan is dit de workshop die je zoekt!

In 2015 kreeg Stephanie te kampen met een burnout. Het kostte haar een jaar om terug aan de slag gaan. Een jaar waarin ze aan zichzelf werkte en haar echte prioriteiten leerde kennen. Sindsdien combineert ze een vaste job, eerst halftijds en daarna voltijds, met haar passies in bijberoep. Het was een lange zoektocht naar een juiste work-life balance. Maar door een combinatie van het lezen van heel wat boeken, systemen in te voeren en vooral veel trial & error is ze er in geslaagd om voor zichzelf een systeem te vinden dat werkt. En dat systeem vormt de basis voor deze workshop.
Aan de hand van verschillende oefeningen en worksheets gaan we samen op zoek naar jouw systeem! Je gaat naar huis met duidelijk geformuleerde doelen, zicht op jouw prioriteiten en een plan van aanpak om meer balans te hebben in jouw leven.

Inbegrepen in deze workshop:

  • Plan Self: een bundel met worksheets voor meer work-life balance
  • Balpen
  • Water/fruitsap + een hapje

Inschrijven voor deze workshop:
https://www.eventbrite.be/e/workshop-een-stappenplan-voor-meer-work-life-balance-tickets-112183106692
Prijs: 50 euro