Ontdek je creativiteit

Volg een workshop bij CreaLief

dinsdag 8 december - 19u tot 22u

Een bullet journal watte??? 

De bullet journal is je leven in een boekje. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Netjes en georganiseerd, je kan alles makkelijk terug vinden! Gedaan met plannerstress.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die naast een agenda ook nog 100 to do- lijstjes, een weekmenu, halfvolle schriftjes met projecten,… heeft. En die het gevoel hebben dat dit in het nieuwe jaar productiever kan. Voor iedereen dus ;)

Wat houdt de workshop in?

Een bullet journal is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw ultieme planner te maken! En dat kan zo minimalistisch of creatief als je zelf wil.

Prijs: 50 euro

Inbegrepen in de workshop:

Begeleiding door bullet journal expert Stephanie Wauters ofwel Made by Miss Pixie, gebruik creatief materiaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. schriftje

Stephanie Wauters (ofwel Miss Pixie) is een leading lady in de Vlaamse bullet journaling wereld. In 2015 startte ze haar 1e BuJo en amper enkele maanden later startte ze de Belgische Bullet Journal community op Facebook die intussen meer dan 3200 leden telt. Ze is een creatief ondernemer met verschillende projecten in bijberoep en ook nog een voltijdse job als digital content producer. Je kan dus stellen dat ze een echte ervaringsdeskundige is in plannen, organiseren en time-management en deelt die ervaringen en tips met veel enthousiasme tijdens workshops, lezingen en demonstraties.


Minimum aantal deelnemers: 4

Maximum aantal deelnemers: 12

Inschrijven doe je met deze link: https://www.eventbrite.be/e/workshop-start-je-eigen-bullet-journal-crealief-tickets-112184147806